ESIINTYJÄT

Karri Luhtala Hammond Quartet Feat. Gianni Gagliardi (ESP)

Karri Luhtala Hammond Quartet Feat. Gianni Gagliardi (ESP)

Karri Luhtala on tullut tunnetuksi eurooppalaisen jazzin monitoimimiehenä ja hänen soittimiaan ovat piano ja hammond-urut. Karri on valmistunut italialaisesta Frosinonen konservatoriosta 2014 korkeimmin arvosanoin.

Karri on useita vuosia tuottanut myös IL MONDO DI KARRI nimistä konserttisarjaa, joka on esitellyt tunnetuimpia italialaisia jazzmuusikoita suomalaiselle jazz-yleisölle.

Karri on esiintynyt useina vuosina yleisradion TV 2 "Summeri" ohjelman house-bandissa sekä monilla merkittävillä suomalaisilla ja italialaisilla jazz-festivaaleilla.

www.karriluhtala.com

Gianni Gagliardi on Espanjalainen oman sukupolvensa parhaisiin lukeutuva tenorisaksofonisti. Hän on opiskellut mm. Amsterdamin konservatoriossa sekä Berklee College of Musicissa Bostonissa.

Gianni on asunut useita vuosia nyt New Yorkissa ja hänen ensimmäisellä soololevyllään "Nomadic Nature" soittavat mm. jazzin tämän hetken kansainvälisiin ykkösnimiin kuuluvat Gilad Hekselman, Luke Marantz ja Mark Ferber.

Gianni on esiintynyt monilla merkittävillä jazz festivaaleilla ympäri maailmaa kuten North Sea Jazz Festival, the Luxembourg Jazz Festival, Guatemala ja Nicaragua Jazz Festival sekä Eurojazz Festival (Mexico)

www.giannigagliardi.com

YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=81jV0529JvU

https://www.youtube.com/watch?v=W2aLbHDednU

https://www.youtube.com/watch?v=RQX8VwQkDWk

Spotify

https://open.spotify.com/artist/6LDz8KuyNl7gzVvMLUWQ1X


Hanki liput edullisemmin ennakkoon

Lipunmyynti Jazzkukko Festivaalin pääkonserttiin lauantaina 05.08.17 on käynnistynyt, kuten myös Laitilan kaupungintalon konserttiin perjantaina 04.08.17.

Lippuja on myynnissä kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä ympäri maan.

Ostamalla lippusi ajoissa varmistat pääsysi konsertteihin

Liput ticketmasterista

Myyntipisteet Laitilassa:

Helmikangas

Laitilan Kirjakauppa

Tiihosen Kahvila

Uudessakaupungissa:

Cafe & Bed Ranta


Laitilan WirvoitusjuomatehdasK Supermarket LaitilaLaitilan PuhelinosuuskuntaLounaisrannikon OsuuspankkiAmitec