HISTORIA

Lyöjät

Lyöjät

Lyöjät on raumalainen nelihenkinen lyömäsoitinyhtye, joka soittaa musiikkinsa kokonaan lyömäsoittimilla. Kappaleet ovat pääasiallisesti covereja monen musiikkityylinen artisteilta, ohjelmistossa on ollut vuosien varrella niin Nightwishiä, Juice Leskistä kuin Hans Zimmerin elokuvamusiikiakin.

Yhtye on toiminut hieman vaihdelleilla kokoonpanoilla noin viisi vuotta. Nykyisten neljän vakituisen jäsenen (Vilho Eriksson, Sampo Kuusisto, Eero Petrell ja Severi Salo) lisäksi keikoilla ovat toisinaan mukana myös Tatu Tyykilä ja Samuel Helasmeri. Vielä viime vuonna vakiokokoonpanoon kuulunut Johannes Vihervirta viettää tämän vuoden armeijan harmaissa, lyömäsoittimien parissa tosin sielläkin.

Lyöjät tunnetaan paitsi oman yhtyeensä toiminnasta, myös lukuisista muista yhtyksistä Raumalla sekä muualla Suomessa. Ryhmä toimii Rauman Poikasoittokunnan lyömäsoitinsektiona sekä avustaa mm. Rauman Soittokuntaa, Pläkkploosareita sekä Turun konservatorion puhallinorkesteria.

Jäsenten lyömäsoitinopettajana sekä bändin isompien projektien ohjaajana toimii lyömäsoitinlehtori ja muusikko Timo Koskinen.

Bändin vuonna 2014 julkaistu albumi ”Lyöjät” on edelleen myynnissä keikoilla.

Facebook

https://www.facebook.com/lyojat/

Instagram

https://www.instagram.com/lyojat/

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCJ3gE6SOeoscHguS_pMTk8g


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group