HISTORIA

Olli Soikkeli & Paulus Schäfer (HOL) Trio

Olli Soikkeli & Paulus Schäfer (HOL) Trio

Olli Soikkeli ( s.1991) on kotoisin Nurmeksesta ja aloitti kitaransoiton 12-vuotiaana. Olli innostui pian Django Reinhardtin musiikista ja tästä ns. mustalaisjazzista on muodostunut sittemmin Ollin ura.

Ollin poikkeukselliset kitaransoittolahjat huomattiin nopeasti ja niinpä Ollin ura eteni nopeasti Suomen jazz-festivaaleilta Euroopan areenoille ja tällä hetkellä Olli asuu New Yorkissa keikkaillen ympäri maailmaa. Huolimatta nuoresta iästään, hän on jo soittanut sellaisten tähtien kuin Bucky Pizzarelli, Tommy Emmanuel, Andreas Öberg, Stochelo Rosenberg, Antti Sarpila ja Marian Petrescu kanssa.

Paulus Schäfer ( s.1978) on Hollannin lahjakkaimpia ns. mustalaisjazz kitaristeja ja on syntyisin hollannin Sinti-yhteisöstä, jossa hän oppi soittamaan kitaraa hyvin nuorella iällä. myös Paulus on soittanut monilla merkittävillä Jazz-festivaaleilla ympäri maailmaa.

Paulus on myös ehtinyt esiintyä maailman parhaiden oman alansa yhtyeiden kanssa, kuten The Rosenberg Trio, Biréli Lagrène, Stochelo Rosenberg, Fapy Lafertin, Jimmy Rosenberg, Tim Kliphuis, Feigeli Prisor.

  • Kitara: Olli Soikkeli
  • Kitara: Paulus Schäfer (HOL)
  • Basso: Eduardo Belo (BRA)

WWW

www.ollisoikkeli.com

www.paulusschafer.com

YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=yFNpFYUCGsg

https://www.youtube.com/watch?v=tPglk2w8GeM

https://open.spotify.com/album/4L5gxoMtTvVaWVfibtmn2n


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group