HISTORIA

Jere Rostedt

Jere Rostedt

Jere Rostedt (s.1994, Laitila) on suomalainen kitaristi ja säveltäjä. Hänen soitossaan ja sävellyksissään kuuluu intohimo musiikkiin, joista rakentuu persoonallisia tarinoita. Hänen ilmeikäs eläytymisensä hetkeen näkyy soitossa ja vie mukanaan.

Rostedt opiskeli kitaraa Vakka-Suomen musiikkiopistolla 2009-2011 opettajinaan Tuomo Tirronen ja Pauli Pylkkö. Vuonna 2011 Rostedt muutti Turkuun opiskelemaan lukioon, ja hän jatkoi kitaran oppitunteja Turun seudun musiikkiopistolla opettajaan Patrik Kleemola. Innostus kitaransoittoon vain kasvoi ja Rostedt päätti, että musiikista tulee hänen tuleva ammatti. Vuonna 2014 Rostedt haki Turun konservatorion ammatilliselle puolelle ja pääsi sisään. Hän kuitenkin siirsi aloitusajan vuodella eteenpäin, jotta hän kävisi ensin armeijan. Vuoden oltuaan armeijassa, Rostedt aloitti 2015 syksyllä Turun konservatoriolla Tuomas Kourula opettajaan. Vuonna 2017 jatko-opinnot jatkuivat luontevasti saman katon alla Turun Taideakatemian musiikkipedagogi-opintoihin, jolloin opettajana toimi Timo Korhonen.

Klassisen musiikin ohella Rostedt on myös soittanut erilaisissa bändikokoonpanoissa erilaisia musiikkityylejä. Hän on myös kiinnostunut säveltämisestä, jonka skaala on myös laaja. Rostedtin soitossa kuuluu intohimo musiikkiin, ja hän osaa tehdä kappaleista persoonallisia tarinoita. Hänen eläytymisensä hetkeen näkyy soitossa ja vie mukanaan.

Konsertissa kuullaan sovituksia pop/jazz-maailmasta, sekä kesäisiä ja syksyisiä klassisen musiikin kappaleita. Konsertissa kuullaan myös Rostedtin omaa sävellystyötä.

https://www.youtube.com/channel/UCEWZFrcBymPMqcWroGpq-Ww/about

https://www.instagram.com/jere_rostedt_musician/

https://www.facebook.com/Jere-Rostedt-Musician-100160662105983


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group