HISTORIA

Kari Antila Quartet & Jennie Storbacka (laulu)

Kari Antila Quartet ja Jennie Storbacka

Kari Antila

Kari Antila (s. 1966) on suomalainen jazzkitaristi ja säveltäjä. Laitilassa syntynyt Antila on valmistunut musiikin maisteriksi Belgian Gentin kuninkaallisesta konservatoriosta ja pop/jazzmusiikin pedagogiksi Helsingin Metropoliasta.

Viimeisen viidentoista vuoden aikana monipuolista jazzmuusikon uraa tehnyt ja kotimaansa lisäksi niin Belgian Gentissä kuin New Yorkissakin asunut Antila on Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä jazzkitaristeja. Hän on julkaissut tähän mennessä neljä levyä omalla nimellään ja esiintynyt monilla merkittävillä kotimaisilla ja ulkomaisilla festivaaleilla, kuten Pori Jazzissa sekä Belgian JazzLab Seriesissä.

Yhteistyötä Antila on tehnyt pitkään ykkösrivin jazzmuusikoiden kanssa. Kotimaisista soittokumppaneista mainittakoon Manuel Dunkel, Aili Ikonen, Alexi Tuomarila, Pekka Pylkkänen, Jari Perkiömäki sekä Severi Pyysalo ja kansainvälisistä jazznimistä Peter Hertmans, Marc Godfroid, Bruno Castellucci, Sal La Rocca, Nicolas Thys, Jos Machtel, Gerhard Ornig, Gianni Gagliardi, Chad Lefkowitz-Brovn, Livio Almeida, Lars Ekman, Hironori Momoi sekä Eduardo Belo.

www.kariantila.com

Youtube: Kari Antila Jazz Guitar and Beyond

https://open.spotify.com/artist/4PkrAe6yjQa2FnOLJgRYeV?si=0UcJZW5HTzOKBzbfKlXoRg&dl_branch=1

Jennie Storbacka

Jennie on pitkän linjan artisti, joka on hurmannut sekä tv- ja teatteriyleisöä, että estradeilla. Vuonna 2018 hänet nähtiin Linnan juhlien solistina yhdessä Mikael Saaren ja Kaartin Combon kanssa. Hänen ensimmäinen teatteriroolinsa oli päärooli Helsingin Kaupunginteatterin Miss Saigon musikaalissa 2004. Sen jälkeen hän on tehnyt monta merkittävää roolia suomen isoimmissa teattereissa ja elokuussa 2021 hänellä on yksi päärooleista suurmusikaalissa We Will Rock You joka esitetään Helsingin jäähallissa.

Jennie on solisti jazzyhtyeessä North of Kallio Ensemble. Yhtyeen originaalimusiikkia sisältävä debyyttialbumi valmistuu loppuvuodesta 2021

www.jenniestorbacka.com

https://www.instagram.com/jenniestorbacka/

https://www.youtube.com/channel/UC6Ief1dtgx4shL301lZ80UQ


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group