INFO

JAZZKUKON MUSIIKKILEIRI 18.-19.7.2023

Haluatko oppia soittamaan yhdessä? Kiinnostaako bändisoitto? Haluaisitko oppia blues, funk, rhythm n blues, rap, jazz…. musiikkityyleistä jotain uutta? Mistä musiikkityyleissä on kysymys? Mitä on rytmimusiikki?

Jazzkukko ry järjestää taas hyvän vastaanoton ja suosion saaneen rytmimusiikkileirin, jolla näihin kysymyksiin haetaan vastausta ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä soiton parissa. Musiikkileiri pidetään entiseen tapaan festivaalin edellä 18.-19.7.2023. Mukaan voidaan ottaa 15-20 opiskelijaa. Osallistumismaksu nuorille (13-20 v) on 75 € (sis. ruokailut ja kahvi). Aikuisopiskelijoiden osallistumismaksu on 125 € (sis. ruokailut ja kahvi)

Laitilan torilla järjestetään lisäksi to 20.7. klo 18 alkaen perinteinen festivaalin iltatorikonsertti, jossa halukkaat musiikkileirin oppilaat voivat esiintyä opettajien avustamana.

Leirin ohjelmassa: Yhteissoitto/bändisoittoa, jameja, instrumentin opetusta, improvisoinnin ja tarvittaessa muun teorian opetusta. Ennen leiriä/ilmoittautuessa on mahdollista esittää toiveita, mitä leirillä voisi opetella.

Leirin opettajina toimivat: festivaalin taiteellinen johtaja Kari Antila(leirin johto ja kitara), sekä muina opettajina Aleksi Heinola(Rummut), Antonello Parisi (ITA)(piano), Saana Murtojärvi (Laulu). Nathan Francis(USA) (Basso) Livio Almeida (BRA) (Saksofoni ja puhaltimet). Opetusta on tarjolla siis mm. kitarassa, bassossa, rummuissa, pianossa, laulussa, saksofonissa ja muissa puhaltimissa tarvittaessa. Puhaltimien, basson sekä pianon opetuskieli on englanti.

Opetus tapahtuu leiripäivinä klo 10-18 välillä.

Oppilaiden kannattaa varautua omien instrumenttien mukaan tuomiseen (rummuista ja kosketinsoittimista yms. isokokoisista soittimista sovitaan tapauskohtaisesti)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen leirille mimmi@jazzkukko.fi tai 050 569 8779.


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group