ESIINTYJÄT

Ladies First Big Band

Ladies First Big Band

Ladies First Big Band tuo Laitilaan naisenergiaa!

Jazzkukko-lava säihkyy lauantaina glitteriä ja kuumaa tunnelmaa, kun Ladies First Big Band luotsaa yleisön kesän huipennukseen osana juhlavaa 30-vuotiskiertuettaan. Nyt saadaan svengiä, nyt saadaan tanssia!

Ladies First Big Bandin keikkaohjelmistoon kuuluu bilemusiikkia soulin & discon kulta-ajoilta ja lavalle nousee upea 22-henkinen, lähes kokonaan naisista koostuva kokoonpano. Sen muodostavat tanakka komppiryhmä, puhallinsektiot, taustalaulajat sekä vierailevat huippusolistit Osmo ja Heini Ikonen.

Ladies First Big Band on helsinkiläinen, vuodesta 1993 toiminut big band. Ladyt ovat esiintyneet vuosien varrella monenlaisissa juhlissa, gaaloissa, festivaaleilla, laivoilla, TV:ssä ja radiossa. Ulkomailla bändi on keikkaillut mm. Ruotsissa ja Saksassa useilla festivaaleilla sekä yksityisjuhlissa Virossa. Onpa bändi nähty soittamassa yhtä lailla Tukholman kaupungintalolla kuin yleisurheilun EM-kisoissa, viikinkiasuisina jokilaivalla, enkeleinä suorassa tv-lähetyksessä, golfkentällä ja jopa rallin erikoiskokeella rekan lavalla!

Ladies First Big Band: I´m Every Woman https://www.youtube.com/watch?v=1SzDgSWQDgo


Liput ovat myynnissä TICKETMASTERISSA: https://www.ticketmaster.fi/artist/jazzkukko-festivaali-lippuja/953407 ja Laitilassa Hyvinvointikeskus Poukanvillessä (myös VIP liput) ja Tiihosen kahvilassa


Laitilan WirvoitusjuomatehdasLähitapiolaLounaisrannikon Osuuspankki VSVVahterusJS Group